SANDRA POTTERS

SERVICES

Ik ben te boeken voor onderstaande services. Uiteraard kun je altijd met mij in overleg over de mogelijkheden.
 
Bruiloften:
Op jouw speciale dag wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Ik wil er graag voor zorgen dat jij nog meer kunt stralen op deze bijzondere gelegenheid. In een proefsessie kijk ik graag met je naar de mogelijkheden. Ook kan ik gelijk het een en ander uitproberen, bijvoorbeeld twee verschillende opties qua oogmake-up, zo kun je gelijk zien wat jou bevalt. Daarnaast kan ik gelijk zien hoe je huid werkt met bepaalde producten, zodat we zeker weten dat je make-up op de grote dag goed blijft zitten.
 
Zowel op de proefsessie, als op de dag zelf kom ik bij jou thuis of op locatie.
 
Visagie:
Het is ook mogelijk om mij te boeken voor een feestje waar je wilt stralen. Hier is veel mogelijk, denk aan een naturel look of juist full face glam! Een natuurlijke look is ideaal voor bijeenkomsten (bijvoorbeeld zakelijke presentaties etc.), evenementen of andere gelegenheden. Ook hier kom ik graag op locatie.
 
Foto- en videoshoots:
Soms zijn er momenten die je speciaal wilt vastleggen in een fotoshoot. Een zwangerschap of bijvoorbeeld een fotoshoot met het hele gezin of juist met vriendinnen. Graag kijk ik wat de wensen en mogelijkheden zijn.
 
 

Benieuwd of ik je kan helpen? Neem dan contact met me op!